Rondane Haukliseter Fjellhotell

Rondane Haukliseter Fjellhotell 1000 m.o.h. ligger på Høvringen ved inngangen til Rondane Nasjonalpark, 120 km nord for Lillehammer og 8 km fra E6. Beliggenheten er praktfull med panoramautsikt mot Høvringen og fjellene omkring. Adkomst med bil, eller jernbane til Otta og derfra videre med buss. Kart og veibeskrivelse  Rondane Haukliseter Fjellhotell har lange tradisjoner som turiststed, og har utviklet seg fra å være en tradisjonell Gudbrandsdals-seter til en attraktiv og moderne fjellstue med førsteklasses kjøkken, alle rettigheter, bordtennis, badstu og dans enkelte kvelder. De fleste rom er nyoppussede det siste året.

Bobil og camping

Hos oss er alle velkomne til å slappe av og kose seg under sin campingferie. Campingplassen ligger godt til rette med fantastisk utsikt over Høvringen og med mange turmuligheter. Vi har gode plasser både til campingvogn og bobil med mulighet for strøm- og vanntilkobling og tømmestasjon for toalett. Vi tilbyr også tilgang på badstue og dusj med avskilt dame og herre garderobe. Vi har også kiosk og tv stue inne i hotellet. Hvis ønskelig kan man kjøpe frokost, lunsj og middag inne i hotellet. Ellers har vi en grillhytte som alle på campingen har annledning til å benytte seg av. Fra sesongen 2018 er det montert trådløst nettverk som dekker hele campingplassen.

Hytter

Gammelsetra: Gammel tømmerstue med flott beliggenhet. Peisestue, TV og radio/CD, kjøkken, 2 soverom og nytt stort, flislagt bad med dusj. 4–5 personer. Ca. 70 kvm.

Bertebu: Ny renovert hytte med meget fin utsikt og beliggenhet ca. 100m fra hotellet. 2 soverom, stue med sovesofa, peisovn, TV/radio, bad og fullt utstyrt kjøkken. Det er plass til 4-6 personer. Hytta er på ca 55 kvm.

Leiligheter

Anari: Ny leilighet med to soverom med dobbeltseng, to bad, badstue, fult utsytyrt kjøkken og stue med fin utsikt over Høvringen , Tv og radio med CD spiller. Røykfri leilighet med høy standard og fin uteplass. Kjøkkenet har kjøl/fry, stekoven, induksjons koketopp og oppvaskmaskin. Service for 12 personer.

Utsikten: Toppleilighet med balkong og flott utsikt over Høvringen og fjellene omkring. Stue med kjøkkenkrok, peis, TV og radio/CD, 2 soverom og stort, flislagt bad med badstue og boblebad. 4–6 personer. Ca. 85 kvm.

Høvringen: Ny 2-roms leilighet med flott utsikt over Høvringen. Høy standard. Bad og fullt utstyrt kjøkken, TV og radio/CD, 2–4 personer. Ca. 35 kvm. Røykfri leilighet. Fin uteplass.

Rondane: Ny, stor leilighet med flott utsikt over Høvringen. Høy standard. Stue med kjøkkenkrok, peis, TV, radio/CD, 3 soverom (2 med dobbeltseng), 2 toalett, stort flislagt bad med badstue. 6–10 personer. Ca. 120 kvm. Røykfri leilighet. Fin uteplass.

Åstugu: Leilighet med stue og fullt utstyrt kjøkken. TV, peis og stor balkong. 3 soverom og bad. 6-8 personer. Ca. 80 kvm.

Nystugu: Ny leilighet med 1 soverom, bad, stue med stor sovesofa, fult utstyrt kjøkken, TV og radio/CD. Trådløst nettverk. 2–4 personer. Røykfri. Leiligheten har stor terrasse og meget fin utsikt over Høvringen.

Rom 4: Rom 4 har familiekøye (150 cm nede og 90 cm oppe) med 3 sengeplasser, te-kjøkken, bad, Tv og radio/CD. Stor veranda. Den ligger fint til med utsikt over hele Høvringen.

Hotell

Bo på et av våre koselige hotellrom! Vi har både enkeltrom og dobbeltrom, alle med god standard

Aktiviteter

Terrenget på Høvringen/Rondane er både lett og krevende, og passer for alle. Hver dag kan en gå en ny rute på gode stier. Haukliseter er Den Norske Turistforenings (DNT) representant på Høvringen, og et ypperlig utgangspunkt for fotturer i Rondane. Andre aktiviteter: Ridning, klatring, fisking, båt og utleie av mountain bike. Spennende er også rafting i den kjente padle-elva Sjoa. Om vinteren er det flere mil med godt merkede og maskinpreparerte løyper. Snørekjøring etter beltebil inn til Nasjonalparken. Skiskole og skiutleie.

Vi kan ta imot mindre kurs og møter, og stedet er godt egnet til selskapsarrangementer. Hytteutleie på selvbetjeningsbasis hele året.

Velkommen til Rondane Haukliseter Fjellhotell!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Hele året
Fakta
Plassering