Osensjøen Camping!

Noe av særpreget med Osensjøen Camping er vår beliggenhet ned til Osensjøen med en av innlandets fineste og lengste sandstrand på 1 km. Stranden kan benyttes til rekreasjon og utgangspunkt for vannaktiviteter som bading, padling av kano og kajakk og båtturer. Vi har noen kanoer og tråkkebåter som kan leies. Vi har egen brygge. Her har man mulighet å sitte og nyte utsikten og roen.

Campingplassen er omgitt av natur på alle kanter med elver og furuskog. Terrenget rundt Osensjøen Camping er forholdsvis flatt og har et lett terreng å ferdes i.

På vinteren har vi gode stabile vinterforhold med snø og kuldegrader.

Våre gjester setter mest pris på rekreasjon, fred og ro på campingplassen og stillhet i naturen. Dette prøver vi å ta vare på, slik at våre gjester kan oppleve rekreasjon for både kropp og sinn. Campingplassen er et godt utgangspunkt for små og store utflukter både til fots, på sykkel eller i bil.

Campingvogn eller bobil

Campingplassen har et solrikt gressområde til campingvogn og bobil like ved stranda. Vi tilbyr 12 plasser med tilgang til strøm. Resepsjonen/kiosk ligger i nærheten og har to toaletter med vask tilgjengelig.

Sanitærbygg ligger omtrent 100 m unna, her finnes dame- og herreavdeling med dusj og toaletter, 1 familiedusj, oppvaskmuligheter inne og ute, vaskemaskin og tørketrommel og eget rom til tømming av kjemisk toalett.

Gjerne ta kontakt med oss hvis du er interessert i å leie sommersesongplass hos oss.

Teltplasser

Campingplassen har et solrikt gressområde til campingvogn og bobil like ved stranda. Her er det også mulig å sette opp telt når det er plass. Ellers har vi på gressområde midt på campingen muligheter for å sette opp telt. Her finnes det også to plasser med tilgang til strøm.

Lekeplass

På lekeplassen finnes det sandkasse, huskestativ og hinderbane. Barna elsker hinderbanen. Vi har et bordtennisbord som kan benyttes. Har du ikke med eget utstyr, er det mulig å leie i kiosken. Vi leier også ut tråkkebiler.

Hytter

På campingen har vi 5 hytter til utleie. Hyttene er trivelige og er praktisk innredet. Sengetøy og sluttrengjøring kan bestilles ved bestilling av hytte.

Glampinghytte (24m2) til maks 2 personer (nr.5): Dette er vår fineste hytte/minihus med den vakreste utsikten på hele campingplassen! Hytte har eget bad, kjøkken med både oppvaskmaskinn og kombiovn, samt en god dobbeltseng. Her får du oppredde senger, håndklær, såpe og sjampo. Vi ønsker å gi deg litt følelse av luksus! Se på bildene av interiøret og detaljene, så kanksje dere får lyst til å leie vår flotte hytte i noen dager. Her kan der slappe av og oppleve vår vakre natur. Her tar vi rengjøringen for dere, mot et gebyr.

Hytte (27m2) til maks 4 personer (nr.1): Hytte 1 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Dyner og puter er i hytta, gjestene tar med sengetøy selv. Det er mulig å leie sengetøy. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytten egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Hund ikke tillat.

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 2): Hytte 2 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Dyner og puter er i hytta, gjestene tar med sengetøy selv. Det er mulig å leie sengetøy. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytten egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Hund er ikke tillat.

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 3): Hytte 3 har 1 soverom med 1 køyeseng 120×200 cm og 1 køyeseng 80x200cm. Dyner og puter er i hytta, gjestene tar med sengetøy selv. Det er mulig å leie sengetøy. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytte egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Det er tillat å ta med hund i denne hytten, men det blir et hundetillegg og obligatorisk sluttrengjøring.

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 4): Hytte 4 har 1 soverom med 1 køyeseng120x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Dyner og puter er i hytta, gjestene tar med sengetøy selv. Det er mulig å leie sengetøy. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytte egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Hund tillatt, her bli det lagt til hundetillegg og obligatorisk sluttrengjøring.

Klinikk Topp til Tå

Klinikken ligger på Osensjøen Camping i nordre enden av Osensjøen og har åpent hele året. Her tilbys kvalitetsbehandlinger innen hudpleie, fotpleie, hårfjerning med voks og kroppsbehandlinger/massasje. Alle er hjertelig velkommen i klinikken.

Velkommen til Osensjøen Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 15 juni til 15 august
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 17
 • Sesongplasser: 63
 • Hytter: 5
 • WC: 8
 • Dusjer: 3
 • Servanter med varmt vann: 10
Plassering