Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Lyngstrand Camping

Lyngstrand Camping ligger i idylliske omgivelser i nordre del av Randsfjorden – langs Rv 34, 4 km nord for Hov, vel 110 km fra Oslo.

Det er langt vekt på romslige, rene og frodige omgivelser med vegitasjon som naturlig skjerming. Innenfor det ca 40 da store campingområdet er det plasser for ca 100 enheter – vogner, telt og bobiler.  En stor andel har helårsplass, et område er reservert andre gjester. Det er 4 hytter på plassen med varierende størrelse og standard.

Strekningen langs Randsfjorden er på mange kart avmerket som en særlig vakker strekning. 4 km nord for Lyngstrand er det bro som binder sammen veisystemet på østsiden med RV 247 lands Randsfjordens vestside. Avstanden fra Lyngstrand til Dokka (mot nord) er 20 km, til Gjøvik (øst) som er nærmeste by vel 30 km.

Innenfor en reisetid på ca 1 time fra Lyngstrand kan du nå Jevnaker (bl.a. Hadeland Glassverk), Fagernes og Lillehammer.

Våre hytter

"Kiosken": En delikat liten hytte med sengeplass for to. Den har en liten kjøkkenkrok med kokemuligheter, innlagt vann og kjøleskap, og en liten søt veranda utenfor. For bad og toalett benyttes plassens sanitæranlegg som ligger under 30 meter fra hytta. Hytta ligger nære hovedhuset og kiosken, men det er fortsatt kun et par minutter å gå til strandlinjen og bademulighetene.

”Stabburet”: Campingrom i tømmerbygning. Her er innredet 2 koselige rom i bygningens 1 etasje hvert av dem på ca 20 kvm med soveplasser til 3-4 personer. Med himmelseng og sovesofa på det ene rommet, og køyeseng og sovesofa på det andre. Enkelt kjøkkenavlukke i overbygget svalgang med kokemuligheter og kjøleskap. Her er det ikke innlagt vann: dette og bad/toalett finnes i camping-plassens sanitæranlegg (40 m). Rommene kan leies sammen eller separat.

”Smia”: Romslig familiehytte. Smia er en stor familiehytte på ca 40 kvm med fin beliggenhet ned mot vannet. Hytta har eget bad, dusj og toalett. En åpen kjøkkenløsning med ovn, asjetter og bestikk, og en koselig spisestue med peis. Det er sovealkove, sovesofa og stor hems med dyner og puter. Hytta egner seg for familier eller vennegjenger på 5 - 6 personer. Med en veranda som vender mot Randsfjorden og kort vei til stranden.

For barna

Det er mange barnefamilier på campingen og mange muligheter for å holde dem i aktivitet. Sykling er en mulighet. Fisking er også populært blandt både unge og gamle! Ellers blir plassens ballslette flittig brukt og blandt de litt yngrere er lekeplassen med sklie, husker og sandkasse veldig populær. Men på de heteste dagene er det definitivt stranden med badebrygga som vinner de flestes oppmerksomhet. Både store og små.

Dyrelivet

Lyngstrand er en dyrevennlig camping. I tillegg til gjestenes mange hunder finnes det fem katter (ved navn Nora, Lillemor, Krølle, Rødreven og Signe). Det har tidligere vært både kaniner, gjess og koplam på gården.

Aktiviteter

I løpet av året arrangeres det diverse aktiviteter. I Påsken er det påske-rebus med pølsegrilling på stort bål og kåring av vinner på påskeaften. I løpet av sommeren holdes det sommerfest med øl, vin og matservering og somregel mye musikk og liv.På St.Hansaften er det bålbrenning og grilling.

Tilrettelagte aktiviteter

  • fint strandområde med badeplass
  • fiskemuligheter i Randsfjorden og områdene omkring
  • trim- og turstier i plassens umiddelbare nærhet
  • utleie av robåt
  • lekeplass for de minste, badminton/vollyballnett og ballslette

Velkommen til oss!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Fullservice-periode: 01.06-01.09
  • Høysesong: 15.06-15.08
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Hytte: Hele året
  • Sesongplass: Kun sommersesong
Klassifisering
Hytter: Campingplass:
Fakta
Plassering