Lillehammer Camping

Lillehammer Camping er vakkert beliggende ved Mjøsa, i gangavstand fra Lillehammer Sentrum. Campingplassen har de siste tre årene gjennomgått store forandringer. Nye hytter, nytt sanitæranlegg, utbedring av infrastruktur, med mer. Campingplassen har cirka 300 oppstillingsplasser med strøm, i tillegg til stor teltplass. Lillehammer Camping tilbyr også overnatting i hytter og leiligheter.

Fra 15.11.21 og frem til ca påske 2022 velger vi å stenge campingen for bobiler og camping. Normalt holder vi åpent gjennom vinteren, men med dagens strømpriser ser vi oss nødt til å stenge ned sanitæranlegget, dessverre.

Hytter og leiligheter kan bestilles som normalt på våre websider

Camping Norway East – West

Lillehammer Camping er en av campingplassene som er tilknyttet Camping Norway East – West. Dette utgjør en rundreise som kan gi deg noe av det beste som sør-Norge kan by på av naturopplevelser og aktivitetstilbud. Campingplassene ligger i passende dagsetapper, med tid nok til gode stopp for opplevelser underveis.

Camping

Du er velkommen hos oss med alle typer camping. Lillehammer Camping har et stort område som er tilpasset for ulike typer camping. Vi har 250 oppstillingsplasser for caravan og bobiler, alle plassene er med strøm. Vårt teltområde egner seg fint til bussgrupper og teltplasser.

 • Døgnåpnet sanitæranlegg (kun hovedsanitæranlegget)
 • Vannposter ved hver seksjon
 • 250 plasser med strøm
 • Teltområde for bussgrupper og telt
 • Brygge for fortøyning av småbåter (må forhåndsavtales med resepsjon)
 • Tømmestasjon for bobiler og caravan
 • Gratis trådløst nettverk
 • Åpent året rundt – 365 dager (selvbetjening for bobiler og caravan i lavsesong)

Hytter

Elveoset 1: Hytte til 4 personer. Oppholdsrom med sovesofa og eget soverom med køyeseng. Hytten har kun kjøleskap, men den ligger rett ved sanitæranlegget som har gode kjøkkenmuligheter.

Elveoset 2: Hytte til 4 personer. Oppholdsrom med sovesofa og eget soverom med køyeseng. Hytten har kun kjøleskap, men den ligger rett ved sanitæranlegget som har gode kjøkkenmuligheter.

Elveoset 3: Hytte med plass til tre personer. Denne hyttetypen har kun senger, kjøleskap, stoler og bord. Ingen kokeplater, kopper eller kar. Disse er primært for overnatting. Ligger rett ved sanitæranlegg med gode kjøkkenmuligheter.

Elvoset 1, 2 og 3 ligger ved siden av hverandre helt nede ved Mjøsa. Ca. 50 meter til egen strand. Leies ut i perioden 01.05 til 01.10.

Nyvegen 10m2: Hytte med plass til to personer. Denne hyttetypen har kun senger, stoler og bord. Ingen kjøleskap, kokeplater, kopper eller kar, kun vannkoker. Disse er primært for overnatting. Ligger rett ved sanitæranlegg med gode kjøkkenmuligheter. Vi har 4 slike hytter som ligger ved siden av hverandre på et eget hyttefelt.

Nyvegen 21: Liten, enkel hytte med fire sengeplasser. To køyesenger. Denne hyttetypen har stoler, bord, kjøleskap og kokeplater. Ligger rett ved sanitæranlegg som også har gode kjøkkenmuligheter. Hytta ligger på eget hyttefelt.

Nyvegen 23: Hytte med plass til tre personer. Denne hyttetypen har kun senger, kjøleskap, stoler og bord. Ingen kokeplater, kopper eller kar, kun kjøleskap. Disse er primært for overnatting. Ligger rett ved sanitæranlegg med gode kjøkkenmuligheter. Hytta ligger på eget hyttefelt.

Nyvegen 25: Hytte med plass til to personer. Denne hyttetypen har kun senger, stoler og bord. Ingen kokeplater, kopper eller kar, kun kjøleskap og vannkoker. Disse er primært for overnatting. Ligger rett ved sanitæranlegg med gode kjøkkenmuligheter. Hytta ligger på eget hyttefelt.

Disse 4 hyttene i Nyvegen leies ut i perioden 01.05 – 30.09. Ca. 50-100 meter til egen strand.

Nyvegen 25m2: Hytte med plass til 4 personer. Eget bad og kjøkken. Ett soverom med familiekøye, og en sovesofa på stuen. Vi har 5 slike hytter ved siden av hverandre. Hyttene ligger på eget hyttefelt.

Nyvegen 36m2: Hytte med bad og kjøkken. To soverom med familiekøyer. Soverom 1 har familiekøye 150×200 – 90×200, og soverom 2 har familiekøye 120×200 – 75×200. Kan passe til en familie på seks om det er barn som skal benytte familiekøyen på soverom 2. Vi har to slike hytter som ligger ved siden av hverandre. Hyttene ligger på eget hyttefelt.

Nyvegen 48m2: Hytte med bad og kjøkken. To soverom med familiekøyer. Begge soverom har familiekøyer 150×200 – 90×200. Som man kan se på bildene ligger denne hytten rett ved lekeplassen. Derav passer den kanskje best til barnefamilier.

Disse 3 hyttene i Nyvegen ligger ca 50 meter fra lekeplass og 50 – 100 meter fra egen strand.

Leiligheter

Kirkegata store: Vi har 2 store leiligheter med plass til 2 personer i hver. Sovesofa, kjøleskap og komfyr.

Kirkegata medium: Vi har 4 medium leiligheter med plass til 3 personer i hver. En sovesofa og en enkeltseng. Leiligheten har kjøleskap og to kokeplater. Ligger i et bygg med 10 leiligheter til sammen.

Kirkegata små: Vi har 4 små leiligheter med plass til 2 personer i hver. Sovesofa, kjøleskap og to kokeplater. Ligger i et bygg med 10 leiligheter til sammen.

Leilighetene i Kirkegata ligger i et bygg med 10 leiligheter til sammen. Gangavstand til sentrum, togstasjonen, Maihaugen og mye mer.

Leilighet 1: Denne leiligheten har plass til fire personer. Sovesofa og ett soverom med to enkeltsenger. Leiligheten har kjøleskap og to kokeplater.

Leilighet 2: Denne leiligheten har plass til fire personer. Sovesofa og ett soverom med familiekøye. Leiligheten har kjøleskap og to kokeplater.

Leilighet 3: Denne leiligheten har plass til 3 personer. En sovesofa og en enkeltseng. Leiligheten har kjøleskap og to kokeplater.

Leilighet 1, 2 og 3 ligger i 1. etasje i egen bygning midt på campingplassen. Ca. 50-100 meter til egen strand.

Leilighet 4: Denne leiligheten har plass til 3 personer. En køyeseng og en enkeltseng. Leiligheten har kjøleskap og to kokeplater.

Leilighet 5: Denne leiligheten har plass til 3 personer. En sovesofa og en enkeltseng. Leiligheten har kjøleskap og to kokeplater. Ligger i 2. etasje i egen bygning midt på campingplassen sammen med leilighet 1, 2, 3, og 4.

Leilighet 4 og 5 ligger i 2. etasje i egen bygning midt på campingplassen. Ca. 50 – 100 meter til egen strand.

Leilighet 6: Denne leiligheten har plass til 6 personer. Leiligheten har 2 soverom, ett rom med to køyesenger og ett rom med dobbeltseng. Ligger i 1. etasje og er i samme bygg som leilighet 7.

Leilighet 7: Denne leiligheten har plass til 6 personer. Leiligheten har 2 soverom, ett rom med to køyesenger og ett rom med dobbeltseng. Ligger i 2. etasje og er i samme bygg som leilighet 6.

Leilighet 6 og 7 ligger ca. 200 forbi campingplassen. Ca. 200 meter gangavstand til egen strand.

Familieaktiviteter

Jorekstad Fritidsbad

Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper.

Lekeland Hafjell

Lekeland Hafjell er ett av Norges største innendørs lekeland, tilpasset barn fra 0 til ca. 12 år med et lekeareal på ca. 900 kvm. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer familiepark.

Lilleputthammer Familiepark

Lilleputthammer i Hafjell er den eneste familieparken i Norge spesielt tilrettelagt for barn mellom 0 og 8 år. Her føler barna seg hjemme! I Lilleputthammer er vi opptatt av at barna skal føle glede og mestring innenfor trygge rammer.

Barnas Gård

På Barnas Gård kan du bli kjent med 150 små og store dyr. I tillegg til de fleste norske husdyr har vi flere spennende skogsdyr, og noen eksotiske dyr fra sydligere strøk. På vår husmannsplass fra 1700-tallet kan du dele dyreopplevelser med familie og venner i idylliske omgivelser.

Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

Velkommen til Lillehammer Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 01.06-30.08
 • Høysesong: 19.06-07.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Sesongplass: Kun sommersesong
Norway East West

Fakta
 • Campingvogn-plasser: 100
 • Bobilplasser: 200
 • Teltplasser: 50
 • Sesongplasser: 50
 • Hytter: 18
 • Leiligheter: 18
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 5
 • WC: 26
 • Dusjer: 26
 • Familierom: 5
 • Servanter med varmt vann: 40
Plassering