Hunderfossen Camping

Hunderfossen Camping er en 3-stjerners camping i naturskjønne omgivelser ved Lågen, 800 meter fra Hunderfossen Familiepark, 4 km fra Hafjell og 13 km fra Lillehammer sentrum.

Gangavstand til Barnas Gård, Norsk Vegmuseum, Hunderfossen Eventyrpark, Norges olympiske bob og akebane.

Matservering og pub hos Fossekroa / Hunderfossen Hotell & Ressort som ligger 300 meter unna.

Vi har akkurat hatt gleden av å åpne et nytt sanitæranlegg på campingplassen, med moderne toaletter, dusjrom og noen fine familiebad. Det nye sanitæranlegget, som ligger nærmest resepsjonen benyttes av gjestene som ligger lengst sør på plassen, mens gjestene midt på og nord på plassen benytter det andre sanitærbygget.

Alle våre sanitæranlegg er egne baderom/familiebaderom. Det er ikke noen felles garderobe/dusj løsning. Servanter på alle toaletter samt noen ekstra 2 av familierommene er kombinert familiebad / barnebad med toaletter, dusj, håndvask for liten og stor etc.

Camping Norway East – West

Hunderfossen Camping er en av campingplassene som er tilknyttet Camping Norway East – West. Dette utgjør en rundreise som kan gi deg noe av det beste som sør-Norge kan by på av naturopplevelser og aktivitetstilbud. Campingplassene ligger i passende dagsetapper, med tid nok til gode stopp for opplevelser underveis.

Hytter og leiligheter på Hunderfossen

Hunderfossen Camping har sammen med Hunderfossen Hotell & Resort en rekke helårshytter med 2-8.  Alle våre helårs hytter og leiligheter har kjøkkenkrok og dusj/wc. Mange har også en koselig peis. Alle er trivelige og hjemmekoselige. Her får du et godt avbrekk fra hverdagens stress og mas!

Sommerhytter

Vi har i tillegg 33 camping-hytter med en enklere standard. Disse har 2 til 6 sengeplasser. Hyttene har ikke innlagt vann, men du finner sanitæranlegg rett ved enhetene. Hyttene ligger idyllisk rundt Hunderfossen Hotell og Resort sin "lille innsjø" Svanesjøen.

Leiligheter

Hunderfossen Camping har sammen med Hunderfossen Hotell & Resort har mange leiligheter med 6-8 sengeplasser. Alle leilighetene er i tilknytning til hotellet og campingen, og har kort gangavstand både til Hunderfossen Familieparken, Vinterparken, Barnas Gård, Vegmuseet, Bob-og Akebanen og Hunderfossens egen jernbanestasjon.

Leilighetene og hyttene kan bruke samme døgnåpne resepsjon på hotellet, og som gjest i våre hytter og leiligheter er du velkommen til å benytte alle hotellets fasiliteter f.eks. bar, restaurant, badstu, lekerom, lekeplass, barneaktiviteter med mere. Ønsker du informasjon og booking av hytter/leiligheter, vennligst ta kontakt Hunderfossen Hotell & Resort; www.hunderfossenhotell.no.

Camping

Du er velkommen hos oss med alle typer camping Vi har nesten 300 plasser til døgncamping med caravan, bobil og busser, alle plassene er med strøm. Vi har også to store områder hvor det er plass til telt. Siden vår campingplass har så stor kapasitet, tar vi kun i mot reservasjoner på større grupper.

Fossekroa

200 m fra inngangen til Hunderfossen Camping ligger tradisjonsrike Fossekroa. Fossekroa har gjennom 50 år gledet både lokale og tilreisende gjester med deilig, norsk mat. Fossekroa er bygd og innredet i god norsk bondestil, med lun atmosfære og masse sjel.

Fossekroa har både frokostservering og middagservering gjennom hele sommeren. Campinggjester er selvsagt hjertelig velkomne. Fossekroa har tilsammen over 250 sitteplasser inne og ca 100 sitteplasser utendørs. Åpningstidene varierer avhengig av sesong.

Ta kontakt for åpningstider / Bordreservasjon på: www.hunderfossenhotell.no

Sommer på Hunderfossen Camping

Campingen ligger i gangavstand til en av Norges mest besøkte attraksjoner; Hunderfossen Familiepark med over 50 opplevelser for barn og voksne. Hvert år kommer nye og spennende attraksjoner i familieparken. 

I gangavstand ligger også Barnas Gård Hunderfossen med 150 dyr fordelt på over 20 ulike arter. Der kan dere kose dere med dyrene og ha en avslappende og trivelig opplevelse sammen barna.

Det er også gangavstand til den olympiske bob- og akebanen fra 1994 hvor de tilbyr kjøring med hjulbob på sommeren. Norsk Vegmuseum er også i gangavstand, med store utstillinger relatert til vei, bil og anleggsmaskiner både innendørs og utendørs.

Fossekroa (gangavstand) tilbyr de på sommeren både ala carte servering (alt fra fisk og biff, til hamburger og pizza) og på utvalgte dager i toppsesongen stor familiebuffet. 

Hafjell Bike Park ligger 5 minutter unna med bil, og der kan du også ta gondolen opp til Hafjelltoppen for å oppleve fjellet og utsikten.

Hvis dere ønsker å bade er det utendørs badeanlegg i Hunderfossen Familiepark, og innendørs og utendørs badeanlegg på Jorekstad (7 minutter med bil).

Velkommen til Hunderfossen camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Bobil/campingvogn: Hele året
  • Telt: Kun sommersesong
  • Sesongplass: Hele året
Tilhørighet
Norway East West

Fakta
  • Bobil-, vogn- og teltplasser: 200
  • Sesongplasser: 10
  • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 2
  • WC: 25
  • Dusjer: 16
  • Familierom: 6
  • Servanter med varmt vann: 30
Plassering