First Camp Skovlund

Med et stort badeland, 5 lekeplasser, fantastiske fasiliteter, minigolf, tennis, butikk, kafé og kanskje Fyns vakreste havutsikt, er First Camp Skovlund – Lillebælt det opplagte valget for en camping- eller hytteferie på Fyn for hele familien.

Vårt ønske er å skape en oase som kan være den vakreste rammen for ferien - enten du tilbringer den med barna, partneren eller vennene dine.

Hos oss finner du alle moderne bekvemmeligheter som hører til en campingplass, men også en rekke andre tilbud som kan gjøre sommerferien til en minnerik opplevelse. Med en sentral beliggenhet mellom de viktigste turist- og familieattraksjonene på Fyn og Sør- og Sørjylland, er Skovlund Camping med sitt store badeland og ikke mindre enn 5 lekeplasser et paradis for barn i alle aldre.

Fra vår campingplass har du utsikt over pittoreske Båring Vik, som med sitt vakre vann gir opphav til både dykking, kajakkpadling og fiske. Fra de fleste steder er det den mest fantastiske utsikten over inngangen til Lillebælt, hvor lasteskip, tankskip, cruiseskip og fritidsbåter kan sees i det fjerne. Vi er stolte over å ha det mange av våre gjester beskriver som Fyns beste utsikt.

Middelfart campingplass med stort badeland

Selv om vi er nær sjøen, har vi et stort badeland med aktiviteter for alle barn – store som små. Badelandet er utstyrt med flere bassenger, vannsklier for både store og små. Skovlunds store badeland gjør bare sommeren enda bedre!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering