First Camp Råbjerg Mile

Råbjerg Mile er en populær familiecamping med plass til alle. Destinasjonen ligger på toppen av Nordjylland, midt i Danmarks storslåtte natur på Skagens Næs.

Avstanden mellom Nordsjøen ved Kandestederne og det rolige vannet i Kattegatt ved Hulsig er kun 6 km og byr på mange muligheter for strandbesøk.

Her kan du nyte både strand, natur og vakre omgivelser. Naturen rundt reisemålet inviterer til utflukter, fotturer, løping og sykkelturer samt unike naturopplevelser.

Campingplassen ligger 12 km sør for Skagen, en koselig by med fiskehavn og et rikt handelsliv. Skagen byr på mange kulturelle muligheter, bl.a. Skagen Museum, Anna og Michael Anchers hus, sandkirken, Grenen eller bare en tur i havna. Byen ligger i sykkelavstand fra campingplassen og har den mest fantastiske sykkelstien, som går over Hulsig Hede til Skagen.

Campingplassen ligger også sentralt til for fine sykkelturer i området til blant annet Bunken Klitplantage, Ålbæk, Farm Fun, Kandestederne, ørnereservatet, Tversted eller Tverstedsjöarna.

Camping nær Skagen – ferie på toppen av Danmark

Plassene er lagt i sirkler med planter på tre sider, noe som gjør at campingplassen aldri vil føles for stor, og de aller fleste plassene er lagt slik at du har din egen personlige plass. Området har både innendørs badeland og utendørsbasseng. Badelandet er alltid deilig hvis det danske sommerværet byr på en dag uten strandvær.

Vi har også bowlinghall, fotballbane, tennisbane, minigolf, flere morsomme lekeplasser og hoppeknekter. Vi har noe for enhver smak og enhver alder.

På reisemålet kan du leie hytte og campingvogn. Vi har både luksushytter og vanlige standardhytter samt campingvogner til leie. 

Er du på sykkelferie og kjører langs sykkelrute 208 på Vestkystruten, en av Danmarks nasjonale sykkelruter, passerer du First Camp Råbjerg Mile og vi har alltid plass til syklister på teltferie. Tenker du på campingferie i hytte, campingvogn, bobil eller telt, har vi plass til alle.

Velkommen til First Camp Råbjerg Mile!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering