First Camp Bogense City

Enten du vil ta en tur i skogen, en kjøretur i vakre omgivelser eller en svømmetur på stranden, kan det gjøres i Bogense. Her er det noe for både naturelskere og byboere, for til tross for sin beskjedne størrelse har Bogense mange forskjellige butikker, restauranter og supermarkeder.

First Camp Bogense City – Fyn ligger fem minutters gange fra havnen, stranden, marinaen og sentrum. Vi gjør alt for å skape det rette miljøet for deg og din familie når du velger å feriere med oss. Enten du leter etter en ferie med rolig kos eller en spasertur i gatene, er Bogense og First Camp Bogense City stedet å være.

Velkommen til en fantastisk by - en perle på Fyn!

Pssst.. Visste du at gratis tilgang til svømmehallen og bassenget alltid er inkludert i prisen når du er gjest på First Camp Bogense?

Utendørs basseng

Bassenget, som ligger i hjertet av campingplassen, er hjemsted for mange hyggelige timer. Det er både sklie, boblesone, to dybder – og ikke minst solsenger og parasoller, slik at du kan bestemme selv hvordan en dag ved bassenget skal tilbringes... Selv om First Camp Bogense City ligger nær både stranden, marinaen og badelandet, er det nå lett å skli ned i bassenget og ta en morgendukkert eller ligge ute under en parasoll med en kriminalroman i hånden.

Bassenget varmes opp ved hjelp av solceller, så du kan ta det med ro og ikke bekymre deg for verken miljøforurensning eller overforbruk - Du kan bare slappe av ved det nydelige 700m2 bassengområdet eller boltre deg med barna i vannet. Det er et alternativ for alt.

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering