Sørlandet Feriesenter

Sørlandet Feriesenter har en idyllisk beliggenhet rett ved Sandnesfjorden, midt mellom trehusbyen Risør og øyperlen Lyngør.

Hva er vel deiligere enn å slappe av med en god bok på svabergene en varm sommerdag? Ta det helt rolig mens du hører bølgeskvulpet og båtene som tøffer forbi.

Campingen er åpen hele året. Vinterstid må du ta kontakt med oss på forhånd. Her har vi egne bobilplasser, komfortplasser, vanlige plasser og ett helt eget teltområde. For at du skal ha det så komfortabelt som mulig har vi to moderne sanitæranlegg strategisk plassert på hver side av feriesenteret. Begge har baderom, familierom, barneavdeling og campingkjøkken.

Det ligger tilrette for bading og soling på våre egne, koselige sandstrender. Her er det også veldig kjekt for barna å leke i sanden. Vi har et utvalg sandleker i butikken vår. Krabbebryggen som ligger ute på sommeren er også veldig populær

På feriesenteret har vi et helt eget teltområde. Her er det muligheter for strømtilkobling og plass til å sette bilen rett ved siden av teltet. Det er jo ofte veldig praktisk.

Barneavdelinger

Vi har egne barneavdelinger som er spesielt tilrettelagt for de små barna med gøyale badekar og dusjer. Badekarene er i praktisk benkhøyde for foreldrenes komfort. I barnerommene er det gratis for barna å dusje. Her er det gøyale figurer og fasiliteter som gjør dusj og stell til en lek.

Havgløtt Bad

Havgløtt Bad er et perfekt sted for soling og bading. Bassengene er oppvarmet og åpne fra starten av juni til slutten av august. Klokken 1000 - 1800. Et eldorado for hele familien. I høysesongen er det også kafé og kiosk i forbindelse med bassenget. Klippekort og dagspass kan kjøpes i resepsjonen eller i bassengkiosken.

Fjordstua, 10+2 personer, 5 soverom

Dette er feriesenterets største og fineste hytte. Denne hytten er perfekt for dere som reiser flere familier sammen eller bare ønsker god plass, nydelig utsikt og moderne fasiliteter. Den har også den beste beliggenheten, bare 30 meter fra Sandnesfjorden og med nydelig utsikt utover fjorden. I høysesongen leies denne hytten ut på ukesbasis, fra lørdag til lørdag. Vi har bare en hytte av denne typen, så det lønner seg å bestille så raskt som mulig for å få de datoene dere ønsker.

I hytten finner du fem soverom, tre av disse har to enkle senger som enkelt kan settes sammen. Ett soverom har dobbelseng og ett har familiekøye. Det er et bad oppe med wc og dusj. Oppe er det også loftsstue m/sovesofa. Nede er det et universelt utformet hovedbad med wc, to dusjer og badstue. I førsteetasje er det stue med 42' flatskjerm, stort spisebord og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er godt utstyrt med oppvaskmaskin, mikro, komfyr, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Egen, stor utebod med fryser. Stor veranda med stoler, bord og den flotteste utsikten til fjorden.

Hytter A: 6+2 personer, 3 soverom

Vi anbefaler disse hyttene til dere som er mer enn fire personer, eller bare ønsker tre soverom. I disse hyttene har du eget bad, samt fullt utstyrt kjøkken med moderne fasiliteter og generelt litt bedre plass enn i hyttene med to soverom. Hytter på ca. 45 m2. Beliggenhet 50 - 70 m fra Sandnesfjorden. Stue med fullt utstyrt kjøkkenkrok, oppvaskmaskin, komfyr, mikro, vannkoker og kaffetrakter, høyt kjøleskap med liten fryser . To soverom med familiekøye, 120cm underkøye. Ett soverom med standard køyeseng. Anbefalt for 6 personer, men også grei for 8. Terrasse med bord og 6 stoler. Fra terrassen kan du nyte utsikten til Sandnesfjorden.

Hytter B pluss: 4+2 personer, 2 soverom

Det beste alternativet for deg som ønsker hytte med to soverom og vil ha et moderne bad, samt fullt utstyrt kjøkken med moderne fasiliteter. Her har dere to soverom med familiekøyer på hvert rom. Med andre ord har denne kategorien høyere standard enn de andre med to soverom, nemlig Hytter B og C. I høysesongen (29.06 - 05.08) er denne hyttetypen tilgjengelig for ankomst/avreise, onsdager og lørdager. Disse hyttene har høyest standard av alle hyttene med 2 soverom. Det er moderne bad med dusj, wc og varmekabler. På begge soverommene er det familiekøye med 150 cm + 75 cm bredde. Kjøkken med moderne fasiliteter. Oppvaskmaskin, komfyr, mikro, vannkoker og kaffetrakter. Høyt kjøleskap med liten fryser. Terrasse med ett bord, seks stoler og fin utsikt til fjorden. Anbefalt for 4 personer, men også mulig for 6.

Hytter B: 4+2 personer, 2 soverom

Ett smart valg for deg som ønsker fullt utstyrt kjøkken med moderne fasiliteter. Her får du også to soverom, dusj og wc. Disse hyttene har moderne kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, mikro, komfyr, vannkoker og kaffetrakter. Høyt kjøleskap med liten fryser. Hyttene har to soverom. En familiekøye på hvert rom med 120cm bred DreamZone madrass i underkøyen og 75 cm bred madrass i overkøyen. Noen av hyttene har ekstra sovesofa i stua. Gi oss beskjed dersom dere ønsker sovesofa. Terasse med ett bord, fire stoler og utsikt til fjorden. Beliggenhet 50 - 120 meter fra Sandnesfjorden. Anbefalt for fire personer, men også mulig for seks.

Hytter C: 4+2 personer, 2 soverom

Ønsker du hytte med to soverom er dette det mest budsjettvennlige alternativet vi har. Her får dere to soverom, dusj og wc, samt fullt utstyrt kjøkkenkrok med kokeplater (ikke stekeovn), et lite kjøleskap og kaffetrakter. En familiekøye på hvert rom med 110 cm + 75 cm bredde. Noen av hyttene har sovesofa i stua. Skriv anmerkning i slutten av bestillingen dersom dere ønsker sovesofa. Stue med kjøkkenkrok. Fullt utstyrt minikjøkken - to kokeplater (ikke komfyr), lite kjøleskap. Terasse med ett bord og fire stoler. Beliggenhet 50 - 120 meter fra Sandnesfjorden. Utsikt til fjorden. Anbefalt for fire personer, men også mulig for seks.

Campinghytter G: 4 personer, ett rom

Enkel overnatting som er perfekt for deg som bare trenger senger og tak over hodet. Enkle 1-roms campinghytter uten innlagt vann. En dobbel kokeplate. Lite kjøleskap, oppvaskfat. Ikke noe kjøkkenutstyr forøvrig. Lite bord med 4 stoler. Liten terrasse. Kort vei til servicehus med wc, dusj og oppvaskplass. I disse hyttene har du en standard køyeseng og en familiekøyeseng med bredere underkøye på 110cm. Hytta er ca. 13 m2.

Leiligheter og motellrom

Les mer om våre leiligheter og motellrom her.

Velkommen til Sørlandet Feriesenter!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Fullservice-periode: 10.06-10.08
 • Bobil/campingvogn: Hele året
 • Leilighet: Hele året
 • Hytte: Hele året
 • Rom: Hele året
 • Sesongplass: Hele året
Fakta
 • Bobil-, vogn- og teltplasser: 100
 • Sesongplasser: 95
 • Hytter: 22
 • Leiligheter: 5
 • Rom: 2
Plassering