Beskrivelse
Ingen stemmer til nå

Skottevik Feriesenter

Skottevik Feriesenter er en idyllisk beliggende campingplass kun 200 m ifra stranden, 100 m til bassenget.

Feriesenteret er et eldorado for hele familien og har alt + litt ekstra som skal til for å gjøre ferien så vellykket som mulig. Vår beliggenhet på Sørlandet er helt unik med havet som nærmeste nabo.

Inne i vika har vi en rekke bukter med sandstrender og blankskurte svaberg. I havna ligger kanoer og robåter som våre gjester fritt kan disponere. Vi har hoppepute, lekeplasser, minigolf, fotballbane, sandvolley og svømmebasseng. Vi har egen butikk som hver morgen i fellesferien tilbyr ferske rundstykker. Vi har også eget gatekjøkken hvor du kan få kjøpt småretter, se TV på storskjerm eller simpelthen bare treffe nye venner.

Barnetv vil bli vist på storskjerm hver kveld i hovedsesongen. Vi har en flere konferanserom på området og Brygga Restaurant tar imot gjester til både bryllup, konfirmasjon, minnestund eller annen type selskap.

Campingplassen ligger midt i Skottevik Feriesenter med korte gåavstander til alle fasiliteter. Vi har 160 oppstillingsplasser, fordelt på flere felt adskilt av grønne hekker. Campingplassen er tilrettelagt for både campingvogner, bobiler og telt. Det er muligheter for tilgang på vann, strøm og kabel-tv. Enkelte plasser har også tilgang til kloakk.

Vi har to forskjellige sanitæranlegg på området som har god kapasitet på dusjer og toaletter. Sanitæranleggene inneholder også turistkjøkken, og det er to tømmestasjoner for campingvogntoaletter. For de som måtte ønske det, kan vi tilby leie av eget bad under oppholdet.

Skottevik FerieSenter legger vekt på å være familievennlig, og campingplassen har en flott tilrettelagt lekeplass for små og store barn.

Svømmebasseng

Svømmebassenget vårt har ferskvann og er oppvarmet til ca 20-23 grader. Det passer for både barn og voksne, og det er god plass til å ligge å sole seg langs bassengkanten. Bassenget er åpent fra Mai/juni og ut august så lenge været tillater det.

Restaurant

Brygga restaurant ligger helt nede på bryggekanten. Her kan du nyte nydelige retter i flotte omgivelser. Vi har plass til 70 personer inne i restauranten, og det er plass til 30 ute på terassen. Brygga restaurant har en hyggelig atmosfære med peis både ute og inne. Utsikten er fantastisk, og kjøkkenet kan by på kulinariske opplevelser for store og små. Restauranten har åpent i høysesongen, eller på forespørsel fra grupper.

Leiligheter

Leiligheter for 4 personer - L4: Sørlandshus som inneholder 8 leiligheter. Leilighetene ligger like ved sjøen. Foran leilighetsbygget er det en felles uteplass samt en vik med sandstrand. Leilighetene har 2 soverom med 4 sengeplasser. Stue med kabel-tv, kjøkkenkrok med kokeplater, bad med dusj og toalett.

Leiligheter for 4 personer - L4 B: Leiligheter beliggende i hovedbygget som passer for 4 personer.
Hver leilighet består av ett soverom med 2 køyesenger. Stue med kabel-tv, kjøkkenkrok med kokeplater, bad med dusj og toalett. Dette er enkle leiligheter med en liten terasse med kveldssol. Beliggenhet ca.150 meter fra sjøen.

Leiligheter for 5 personer - L5: Leiligheter som er bygd i sørlandstil. Leilighetene består av to dobbeltrom og ett enkeltrom. Kombinert stue og kjøkken med spisekrok, komfyr og kjøleskap. Bad med dusj og toalett. Kabel-tv. Alle med utsikt mot tunet.

Leiligheter for 6 personer - L6 A: Leiligheter over to plan som er beliggende over Brygga Restaurant nede ved sjøen med utsikt mot tunet. Består av to dobbeltrom og hems. Åpen stue og kjøkken med kabel-tv. Komfyr,oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad med dusj og toalett.

Leiligheter for 6 personer - L6 B: Leiligheter over to plan. To av leilighetene ligger over Brygga Restaurant og har utsikt over sjøen, resten er beliggende inne i tunet. Leilighetene består av tre soverom, bortsett fra de to som ligger over Brygga Restaurant de har to soverom og hems. Leilighetene har kombinert stue og kjøkken med spisekrok, kabel-tv, komfyr og kjøleskap. Leilighetene har oppvaskmaskin. Bad med dusj og toalett.

Leiligheter for 6 personer med havutsikt - L6 C: Leilighetene har flott beliggenhet, med møblert terasse vendt mot sjøen. Leilighetene er over to plan og består av to soverom og hems. Kombinert stue og kjøkken med spisekrok, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og Kabel-tv. Bad med dusj og toalett. Dette er de mest populære leilighetene vi har, så her gjelder det å være tidlig ute.

Leiligheter for 10 personer - L10: Store leiligheter som passer for familier som reiser sammen, vennegjenger eller foreninger. Leilighetene består av tre soverom, ett dobbeltrom og to med 4 køyesenger. Stue med spisebord, kabel-tv og kjøkkenkrok m/oppvaskmaskin. Bad med dusj og toalett.

Hytter

Campinghytter for 4 personer - H4: Enkle camping hytter på 16 kvm med 1 rom: 2 køyesenger, sofa, salongbord. Kjøkkenkrok med varmt og kaldt vann, to kokeplater og kjøleskap. Dusj og toalett i nærliggende sanitæranlegg. Hyttene ligger bare 200 m ifra havet.

Campinghytter for 4/5 personer - H5: Enkle hytter, 20 kvm- ettroms med sovekammers:  Fem enheter har et lite sovekammer med familiekøyeseng samt sovesofa i stua., To enheter har lite sovekammer med 2 køyesengene samt sovesofa i stuen. Alle har kjøkkenkrok med innlagt varmt/ kaldt vann, to kokeplater og kjøleskap. Dusj og toalett i nærliggende sanitæranlegg. Hyttene ligger 200 m ifra havet.

Hytteleiligheter for 6 personer - H6
Vertikale sørlandshytter med to til tre leiligheterpå 52 kvm: Leiligheten går over 2 etasjer med 2 soverom i annen etasje. Det ene soverommet har to enkelsenger, det andre har en køyeseng og to enkelsenger. Første etasje inneholder stue og kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin og bad med dusj og toalett. Alle disse leilighetene har egen uteplass. Noen av hyttene er tilrettelagt for handikappede. Hyttene ligger ca. 200-300 m ifra havet og er populære blant familier.

Velkommen til Skottevik Feriesenter!

© Skottevik Feriesenter
Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
  • Åpent: 01.04 - 30.09
  • Høysesong: 20.6 - 08.08
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Hytte: Kun sommersesong
  • Sesongplass: Kun sommersesong
Klassifisering
Campingplass: Hytter:
Fakta
Plassering