Skottevik Feriesenter

Skottevik Feriesenter er en idyllisk beliggende campingplass kun 200 m ifra stranden, 100 m til bassenget.

Feriesenteret er et eldorado for hele familien og har alt + det lille ekstra som skal til for å gjøre ferien så vellykket som mulig. Vår beliggenhet på Sørlandet er helt unik med havet som nærmeste nabo.

Inne i vika har vi en rekke bukter med sandstrender og blankskurte svaberg. I havna ligger kanoer og robåter som våre gjester fritt kan disponere. Vi har hoppepute, lekeplasser, minigolf, fotballbane, sandvolley og svømmebasseng. Vi har egen butikk som hver morgen i fellesferien tilbyr ferske rundstykker. Vi serverer også varme pizzaer på ettermiddagene i høysesongen.

 Vi har en flere konferanserom på området og Brygga Restaurant tar imot gjester til både bryllup, konfirmasjon, minnestund eller annen type selskap.

Campingplassen ligger midt i Skottevik Feriesenter med korte gåavstander til alle fasiliteter. Vi har 160 oppstillingsplasser, fordelt på flere felt adskilt av grønne hekker. Campingplassen er tilrettelagt for både campingvogner, bobiler og telt. Det er muligheter for tilgang på vann, strøm og kabel-tv. 

Vi har to forskjellige sanitæranlegg på området som har god kapasitet på dusjer og toaletter. Sanitæranleggene inneholder også turistkjøkken, og det er to tømmestasjoner for campingvogntoaletter. For de som måtte ønske det, kan vi tilby leie av eget bad under oppholdet.

Skottevik Feriesenter legger vekt på å være familievennlig, og campingplassen har en flott tilrettelagt lekeplass for små og store barn.

Svømmebasseng

Svømmebassenget vårt har ferskvann og er oppvarmet til ca 20-22 grader. Det passer for både barn og voksne, og det er god plass til å ligge å sole seg langs bassengkanten. Bassenget er åpent fra Mai/juni og ut august så lenge været tillater det.

Restaurant

Brygga restaurant ligger helt nede på bryggekanten. Her kan du nyte nydelige retter i flotte omgivelser. Vi har plass til 70 personer inne i restauranten, og det er plass til 30 ute på terrassen. Brygga restaurant har en hyggelig atmosfære med peis både ute og inne. Utsikten er fantastisk, og kjøkkenet kan by på kulinariske opplevelser for store og små. Restauranten har åpent i høysesongen, eller på forespørsel fra grupper.

Leiligheter

L 4: Leilighet for 4 personer: Leilighetene er på 35 kvm: 2 dobbeltrom med rammemadrasser. Stue med åpent kjøkken, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad med dusj og toalett. Foran leilighetsbygget er det en felles uteplass samt en vik med sandstrand.

L 5: Leilighet for 5 personer: Leiligheter i ”Sørlandsstil” er på 50 kvm: 2 dobbeltrom og ett enkeltrom, bad med dusj og toalett. Stue med åpent kjøkken, komfyr og kjøleskap. Foran leilighetsbygget er det en felles uteplass. Leilighetene ligger bare 20 m ifra havet. 

L 6A: Leilighet for 6 personer: Leilighetene er på ca. 56 kvm med 2 dobbeltrom pluss hems og ligger over restauranten. 2 enheter er inn mot tunet, ingen balkong og 2 enheter har 2 soverom pluss hems med en liten balkong. Ellers består leiligheten av bad med dusj og toalett. Stue med åpent kjøkken, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er trapper opp til enheten.

L 6B: Leilighet for 6 personer: Leilighetene går over to plan og har seks sengeplasser fordelt på tre soverom. Enhetene er litt forskjellige. To av leilighetene har ett soverom i første etasje og to soverom i andre etasje. Tre av leilighetene har alle tre soverom i andre etasje. Ellers er det kombinert stue og kjøkken med spisekrok, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bad med dusj og toalett.

L 6C: Leilighet for 6 personer: Leilighetene er på ca. 56 kvm og går over to plan med 2 soverom pluss hems og ligger helt nede ved sjøkanten: Leilighetene har flott beliggenhet, med møblert terrasse vendt mot sjøen. Kombinert stue og kjøkken med spisekrok, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Bad med dusj og toalett. Dette er de mest populære leilighetene vi har, så her gjelder det å være tidlig ute.

L 10: Leilighet for 10 personer: Leilighetene er på ca. 70 kvm med 3 soverom, bad med dusj og toalett. Stue kombinert med kjøkkenkrok, komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Et soverom har to enkeltsenger, de andre soverommene har to køyesenger hver. Leilighetene passer for 2 familier som reiser sammen. Leilighetene ligger på hyttefeltet ca. 300 m ifra havet.

Hytter

H4 Campinghytte for 4 personer: Enkle hytter, 16 kvm- ettroms: 2 køyesenger, sofa og salongbord. Kjøkkenkrok med varmt/ kaldt vann, to kokeplater og kjøleskap. Dusj og toalett i nærliggende sanitæranlegg. Hyttene ligger 200 m fra havet.

H5 Campinghytte for 4/5 personer: Enkle hytter, 20 kvm- ettroms med sovekammers: Fem av disse har lite sovekammer med familiekøyeseng samt sovesofa i stua. To enheter har lite sovekammer med 2 køyesengene samt sovesofa i stua. Alle har kjøkkenkrok med innlagt varmt/ kaldt vann, to kokeplater og kjøleskap. Dusj og toalett i nærliggende sanitæranlegg. Hyttene ligger 200 m ifra havet.

H6 Hytteleilighet for 6 personer: Populære hytteleiligheter på 52 kvm med 3 rom i vertikaldelte sørlandshytter med to til tre leiligheter. Leiligheten går over 2 etasjer med to soverom i annen etasje. Det ene soverommet har to enkeltsenger, det andre har køyeseng og to enkeltsenger. Første etasje inneholder stue og kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin og bad med dusj og toalett. Alle disse leilighetene har egen uteplass. Hyttene ligger 200 m ifra havet og er veldig populære blant familier.

Velkommen til Skottevik Feriesenter!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
  • Åpent: 01.05 - 31.09
  • Høysesong: 16.6 - 06.08
  • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
  • Hytte: Kun sommersesong
  • Sesongplass: Kun sommersesong
Fakta
Plassering