Oddestemmen Camping

Oddestemmen Camping er en liten og rolig campingplass i Evje i Sør Norge. Campingen ligger 65 km nord fra Kristiansand, fra fergekaien i Kristiansand kjører du vei nr.9, Setedalveien til Evje. Nord for Evje ta du veien til Gautestad. reisetiden er ca. 1 time med bil og 1.5 time med bil og caravan.

Vi har plass til ca.20 telt, campingvogn og bobiler. Gratis strømtilkoblinger finnes på mange plasser på område. Plassen har et godt fast underlag også på plenen. Flere drikkevannskraner på plassen. Sanitæranlegg med fri bruk av varmt vann i dusjer og vasker. Fri bruk av kjøkken med oppvaskplasser og kokeplater.

Hytter

Hyttene har ikke dyner, puter og sengetøy, disse kan leies.

Hytte nr. 1: Den har 1 rom med 2 senger, sittekrok, kjøleskap og vannkoker. Matlaging i felleskjøkken. Sanitær finnes i sanitærbygningen, sengetøy kan leies.

Hytte nr. 2:  Den har stua med bord og stoler, 2 små soverom med 5 senger, kjøleskap og vannkoker. Matlaging i felleskjøkken. Sanitær finnes i sanitærbygningen, sengetøy kan leies.

Hytte nr. 4: Hytten har 2 soverom med 5(6) senger, flott bad med toalett, vask og dusj. Godt utstyrt kjøkken med bord og stoler, god overnattingsplass til enn familie eller en liten gruppe. Hytten har en flott terrasse med kveldsol, sengetøy kan leies.  Hytten kan også leies om vinteren med minst 1 dags forvarsel.

Hytte nr. 5: Stor 1 roms hytte med 4 senger (90x200), toalett, bord og stoler, kjøkkenbenk, kjøleskap, kaffemaskin og kjøkkenutstyr. Dusj i sanitærbygningen, sengetøy kan leies.

Hytte nr. 6: Flott hytte, kan også bestilles om vinteren, 2 gode Ikea senger, fullt utstyrt kjøkken, stue, bad med dusj og toalett, sengetøy kan leies.

Oddestemmen steinsliperi

Oddestemmen steinsliperi er Norges eneste smykkesteinsliperi som driver håndsliping på heltid. Steinsliperiet har spesialisert seg på produksjon av smykker med norske steiner. Verkstad kan besøkes av våre camping-gjester på kvelden. I vår butikk ”Steinbua” finnes et stort utvalg av produkter lagd i bedriftens egne sliperi og sølvsmie.

Setesdalsbanen

Setesdalsbanen er en smalsporet (1 067 mm) museumsjernbane som går på den 8 kilometer lange, ville og naturskjønne strekningen mellom Grovane og Røyknes stasjoner i Vennesla kommune, Vest-Agder fylke. Banen ble åpnet i 1896 mellom Kristiansand og Byglandsfjord. Bare 2 år etter nedleggelsen i 1962 åpnet Norges første museumsjernbane. Siden da har du kunnet oppleve et mer levende museum, med over 100 år gamle damplokomotiver, stilfulle trevogner, ærverdige stasjonsbygninger og lukten av kull.

Setesdalsbanens Venner støtter arbeidet med å ta vare på bane, bygninger og materiell. Frivillige fra foreningen bidrar med alt fra vedlikeholdsarbeid, restaureringer og dokumentasjon, til personale i togdriften. Source:Martin Mertens

Bygland Museum

Bygland Museum er eit friluftsmuseum med gamle gardsbygningar frå kommunen frå 1600-talet og framover. Den store årestoga frå 1650 gjev eit blikk inn i mellomalderen, og ute er dei gamle nytteplantane eit vakkert skue. Museet ligg idyllisk ved fjorden like ved Glashytta, Brygga Cafè og badeplass, og er veleigna for ein pause langs vegen. Source: Setesdal

D/S Bjoren

Ein tur med den gamle vedfyrte dampbåten Bjoren frå 1866, er ei oppleving av dei sjeldne. Båten går i rute søndager i juni, juli og august månad, og ein rundtur varer a. 2,5 timar. Utgangspunktet er Byglandsfjord, alternativt Bygland. For meir info og bestilling sjå www.bjoren.no eller ring 99518 203. Utanom dei faste rutene kan det køyrast turer for grupper opp til 50 personar. Passer ypperleg som avbrekk i bussturar, sykkelturar, for lag, foreiningar, firma, slektsstemne, brullyp o.l. Vi arrangerer også turar saman med restauranter, kafear og overnattingsstadar langs Byglandsfjorden. Chartersesong: Medio mai - medio september, Øl og vinrett, samt bespisning. Source: Setesdal

Evje og Hornnes Geomuseum

Evje og Hornnes Geomuseum er eit innhaldsrikt bygdemuseum med ei einesåande mineralsamling. Mellom gamle bondegjenstandar finn du Setesdals eldste apotek, skulestoge, skomakerutstyr, rokk og vev, fleire flotte mineralsamlingar med både norske og utenlandske mineralar. Det finst til og med utstyr som sjølvaste Marie Curie skal ha nytta i sitt arbeid med radioaktivt materiale tidleg på 1900-talet. Museet er ope i sesongen juni-august. Etter avtale kan museet opnast for skuleklassar, turistbussar, grupper for guiding m.m. Source: Setesdal

Evje Mineralsti

Evje og Iveland, dette området er verdenskjent for sin mineralrikdom, og blir kvart år besøkt av tusenvis av steininteresserte turister fra heile Europa. I dei fem gruvane som høyrer til Evje Mineralsti er det til sammen funnet ca. 65 forskjellige mineraler. Dei fleste i Landsverk ,Jokelidgruva, Her er kiosk med utsalg av mineraler, suvernier og pølse , pizza, is, vaffler og brus. Evje Mineralsti er særs egnea for familier der både dei store ,og dei heilt små kan kose seg i fin natur, finne fine krystaller og andre fine mineraler. Kiosken er betjent i tida 15.06 til 15.08. Utenom sesongen er det sjølvbetjening slik at det er mulig å besøke Mineralstien frå tidlig vår til sein haust. Website: http://www.mineralstien.flaatgruve.com Source: Setesdal

Velkommen til Oddestemmen Camping!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
 • Åpent: mai - 01.10.2022
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Hytte: Kun sommersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 6
 • Bobilplasser: 10
 • Teltplasser: 8
 • Hytter: 5
 • Badrom tilpasset funksjonshemmede: 1
 • WC: 4
 • Dusjer: 3
 • Servanter med varmt vann: 6
Plassering