Kristiansand Feriesenter

Ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård finner du Kristiansand Feriesenter, Dvergsnestangen. En 5-stjernes campingplass med 250 plasser for campingvogn, bobil og telt. Vi har også leiligheter, hytter og motellrom med totalt 250 sengeplasser.

Enkelte aktiviteter er i samarbeid med Frikirken. For øvrig er det kort avstand fra Dvergsnestangen til de store attraksjonene i området.

Du finner oss så nærme vannkanten du kan komme! En idyllisk plass å være på – uansett vær hele sommeren. Campingplassen har åpent fra 1 April til 15 Oktober. Feriesenteret har åpent fra hele året, men har begrenset antall boenheter til utleie fra 15 August til 15 Mai. I den perioden leier Kristiansand Folkehøyskole det meste av våre lokaler.

Kristiansand Feriesenter tilbyr forskjellige overnattingsmuligheter. Du kan velge mellom ulike alternativer som: Leiligheter, motellhytter, sommerhytter og motellrom. Med kort vei til badestranden, sjø og lekeområde er våre hytter ideelle for barnefamilier. Her får du følelsen av å være for deg selv. Du kan nyte kveldsstemningen på en solvendt terrasse med sjøutsikt, ta et forfriskende bad og grille.

Camping

Vi har i dag kapasitet til rundt 50 campingvogner/bobiler, alle med uttak for strøm og vann. Du vil trives i naturskjønne omgivelser med kort avstand til sjøen, flotte svaberg, bryggeanlegg, strandområder, sandvollyball bane, ballbing, storkiosk og Hagekroa. Se vårt kart for plassering av campingvognplassene.

På området har vi 3 flotte sanitæranlegg med vaskemaskin/tørketrommel samt 2 felleskjøkken med sitteplasser og tilgang til kokemuligheter. Vi har også teltplasser i varierte plasseringer med lett tilgjengelighet og kort avstand til alle fasiliteter.

Aktiviteter

Hos oss finnes det barnevennlige strender, så vel som blankskurte svaberg, hvor du kan nyte sol og varme til fulle, mens sjøbrisen svaler deg. Her er salt sjø og krystallklart vann hvor du kan se bunnen på flere meters dyp. Varme strømmer helt fra Mexico's kyster gjør bading og svømming til en hyggelig opplevelse gjennom en lang sesong.

Vi er omgitt av den flotteste skjærgården i Sør-Norge, og området inviterer til en rekke sjø- og friluftsaktiviteter, som dykking, snorkling, kajakkpadling, fiske og båtturer. Sentralt på feriesenteret finner du et friluftsområde med ulike lekeapparater, og i nærheten til friluftsområdet finner du vannsklien. Her finner du også bord og stoler, så ta med mat og drikke og nyt dagen mens barna har det gøy!

Om sommeren er det også høy aktivitet i ballbingen, på sandvollyballbanen og ved minigolfen.

Hagekroa

Dette er feriesenterets storstue og holder åpent hver kveld i juli. Her kan du få kjøpt hamburger, pølser, vafler, brus og lignende. Her finnes også en scene som benyttes til underholdning.

Region Kristiansand


Kristiansand byr den gode ferieopplevelsen, og har et vell av opplevelser både for store og små. Kristiansand Dyrepark, Agder Naturmuseum og Botaniske Hage, båttur til Ny-Hellesund i Søgne, idylliske Lillesand - for å nevne noen. Opplev skog og fjell i innlandet, reis til Evje. Prøv kanopadling på vannene i Birkenes og Iveland. Region Kristiansand rommer mye.

Leiligheter

Svaberget: Leilighetene i 1.etg. har 2 soverom med 2 senger på hvert rom og 1 madrass til å legge på gulvet. Bad, fullt utstyrt kjøkken og stue med utgang til terrasse. 2 av leilighetene har begrenset utsikt, og derfor en rimeligere pris. Leilighetene i 2.etg. har 2 soverom med 2 senger på hvert rom. Det er hems i disse leilighetene med 6 senger. Bad med dusj og WC, fullt utstyrt kjøkken og stue med utgang til terrasse. Nydelig sjø utsikt.

Holmen: Det er 3 leiligheter i 1. etasje, med stor terrasse, fullt utstyrt kjøkken, stue, WC og bad. 1 av disse er tilrettelagt for forflytningshemmede. De har to soverom med 3 enkle Wonderland rammemadrasser på hvert rom. Oppredning til 1-2 personer på sofa i stuen. Det er også 3 leiligheter i tredje etasje og de har en nydelig sjøutsikt. Fullt utstyrt kjøkken, stue, WC og bad. 2 soverom med 4 – 5 Wonderland rammemadrasser i hver leilighet. Oppredning til 1-2 personer på sofa i stuen.

Sørlandshus: Et koselig hvitmalt Sørlandshus i 2 etasjer, derav navnet “Det hvite Hus”. 5 soverom i 2.etg, totalt 12 sengeplasser med dyner og puter. Fullt utstyrt kjøkken, stor stue, WC og bad. Flott lekeplass rett utenfor husets terrasse.

Hummeren: En trivelig leilighet i to etasjer. Beliggenhet i tilknytning til Administrasjonsbygget. 6 soverom – sengeplass til 13 personer. To bad, stue, fullt utstyrt kjøkken og vaskerom Utgang til stor takterrasse fra stuen.

Informasjon om flere leilighets- og hyttetyper finner du på våre nettsider.

Velkommen til Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen!

Video
Kontaktopplysninger
Åpningstidstider
 • Åpent: 01.05-15.09
 • Fullservice-periode: 20.06-10.08
 • Høysesong: 20.06-10.08
 • Bobil/campingvogn: Kun sommersesong
 • Telt: Kun sommersesong
 • Leilighet: Kun sommersesong
 • Hytte: Kun sommersesong
 • Rom: Kun sommersesong
 • Sesongplass: Kun sommersesong
Fakta
 • Campingvogn-plasser: 40
 • Bobilplasser: 40
 • Teltplasser: 40
 • Sesongplasser: 130
 • Hytter: 16
 • Leiligheter: 15
 • Rom: 24
 • WC: 20
 • Dusjer: 15
 • Familierom: 2
Plassering