Camp Lyngdal

Camp Lyngdal ligger ved Kvavikstranda, som byr på flotte surfemuligheter. Campingplassen har tre flotte sanitæranlegg og en helt nye lekeplass. Ferskt brød kan bestilles i resepsjonen dagen før, og er klar til frokosten!

Leiligheter

Vi kan tilby 13 lyse leiligheter med solvendt terrasse og kort avstand til strand.

  • Ti leiligheter med to soverom – 4 personer
  • To leiligheter 3 soverom – 6 personer
  • En leilighet med 4 soverom til 8 personer

Alle leilighetene har bad, stue, WiFi og kokemuligheter. Det er sengetøy og håndkle i alle leiligheter. 6 manns og 8 manns leilighetene har også komfyr og oppvaskmaskin.

Campinghytter

Campinghyttene holder enkel standard, men ligger nær til flotte sanitæranlegg. Hyttene fungerer godt for dem som ønsker rimelige overnattinger. Sengeplass i sovealkove til 2 – 4 personer. Innlagt vann og kokemuligheter. Kort avstand til badestranda.

Badestrand

Barnevennlig flott sandstrand, badebrygge, to lekeplasser, fotballbane, basketball bane, volleyball nett, bordtennis, biljard og utleie av kanoer.

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet er et aktivt og attraktivt feriesenter i Lyngdal med gode og fine aktiviteter for hele familien. Vi har et flott badeland med både inne og uteanlegg, samt treningssenter, spa, velvære, cafe, fysioterapi og turløyper. Hele opplevelsessenteret har aktivitet, helse og velvære i fokus og vi dyrker livsgleden for familien.

Lucky Strike Bowlingsenter

Nyt en dag sammen med gode venner og familie på Lucky Strike Bowlingsenter som ligger ca 500 meter fra campingplassen. Nyt en dag sammen med gode venner og familie på Lucky Strike Bowlingsenter som ligger ca 500 meter fra campingplassen.

Velkommen til Camp Lyngdal!

Video
Kontaktopplysninger
Klassifisering av hytter
Åpningstidstider
Fakta
Plassering